torsdag den 23. april 2015

Under æbletræet før og nu

Vores gamle kæmpe af et æbletræ væltede i den sidste storm, det var så trist og nu har den så ligget her de sidste par år og set lidt trist ud. Men nogen af rødderne er ikke revet over og den skyder lystigt så nu er jeg ved at danne en ny krone på det liggende træ.


Jeg tænker at den er oplagt som klatretræ til børnebørnene så nu har jeg brugt et par dage til at få bugt med det høje græs der var groet op omkring træet og er igang med lave et lille havmiljø omkring vores elskede gamle træ:)


Der skal være mulighed for at have bål og mulighed for at sidde og nyde aftensolens sidste stråler så derfor bliver alle gamle borde afprøvet:)
Jeg ligger fiberdug under flisen, så er jeg sikker på at arbejdet med at fjerne ukrudt bliver så lille som overhovedet muligt:)


Valget faldt på de to gamle jernborde, de passer fint ind i det rustikke og så skal de ikke tages ind om vinteren, hvilket passer så fint til min energi:)


Sådan ser det ud:O) De små paller får lov at ligge der som trappetrin så selv det mindste barnebarn på 2 år kan være med til at klatre og så kan man bruge træet som siddeplads når bålet bliver tændt.
Vi har en del af de gamle egetræs klapstole de kan også tåle næsten alt så de er perfekte til sidepladser rundt om i haven. Jeg har lagt træfliser i forbindelse med bordet og stolene.


Bag ved træet har jeg sat den lille påskelilje og når den er afblomstret kommer kæmpe Hosta så jorden bliver helt dækket.På den gamle rod, skal der lige sættes en træ plade fast så den kan fungere som bænk til bordet, men det hører vist til Finns arbejdsopgaver:O)


Og lige her til slut, en forglemmigej har formået at spirre oppe på roden, det er da tegn på overlevelses kraft:O)


2 kommentarer:

  1. Hvor er det utrolig fint og kreativt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have, ungerne har indviet og godkendt klatre delen og vi har haft gang i det lille bålsted så det vil helt sikkert blive flittigt brugt.

      Slet